Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Άγιο είχαν επιβάτες και προσωπικό της 1511

Άνοιξε πριν απο λίγο η γραμμή...
Στον φίλο μας  και καλό συνάδελφο Γρηγόρη Αλεξανδρή - ο οποίος αντέδρασε άμεσα κάνοντας και τις απαραίτητες ενέργειες - συνιστούμε να κάνει ένα ευχέλαιο άμεσα, καθώς έχει μπεί στο στόμα πολλών για τις ΟΡΘΕΣ απόψεις του...
Ταλαιπωρία και για τους επιβάτες του 50,51 και 884 καθώς η γραμμή παραμένει ακόμα κλειστή...
Δείτε και άλλες φωτογραφίες απο το στέκι της έλξης >



































Άμεσα κινητοποιήθηκε η υποστήριξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και με λεωφορεία του ΚΤΕΛ οι επιβάτες συνεχίζουν για την Τιθορέα όπου και επιβιβάζονται σε άλλη αμαξοστοιχία για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους. Αντίστοιχα τα τρένα απο Αθήνα σταματούν στην Τιθορέα όπου οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία στο Λειανοκλάδι για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου