Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τι διαβάσατε τον Ιούλιο

Παρά το ότι έχουμε μπεί στην καρδιά του καλοκαιριού , το στέκι της έλξης διατήρησε την καθημερινή επισκεψιμότητα και έτσι και για τον μήνα Ιούλιο οι επισκέψεις ξεπέρασαν και πάλι το φράγμα των 70 χιλιάδων συνολικά , φτάνοντας κοντά στις 73 χιλιάδες επισκέψεις.Ας δούμε τις 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις για τον μήνα Ιούλιο 




Το θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεπέρασε τις 1000 μοναδικές αναγνώσεις , ακολούθησε η ανάρτηση για τα επεισόδια στον σταθμό Λαρίσης μεταξύ προσωπικού και επιβατών που έφτασε τις 735 αναγνώσεις , ενώ η μεγάλη επισκειμότητα για τα θέματα μισθοδοσίας και την αλλαγή του τρόπου πληρωμής απέδειξαν ότι το στέκι το διαβάζει η πλειοψηφία των συναδέλφων για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του. 685 επισκέψεις είχε η ανάρτηση που εξηγούσε τον νέο τρόπο πληρωμής .
Η καταγγελία του Αντιπροέδρου της ΠΟΣ Βασίλη Μπέλου ενάντια στα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Τουρλής Βασίλης , στην σύσκεψη για το θέμα της διάσπασης συγκέντρωσε 487 αναγνώσεις , ενώ το αποκλειστικό θέμα που αναδείξαμε για την επιστροφή ΦΠΑ δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ  στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαβάστηκε απο 483 αναγνώστες.
Η επιστολή του μέλους του ΣΤΑ , Τσιαντά Αντώνη διαβάστηκε απο 396 αναγνώστες , σχεδόν δηλαδή απο όλους τους μηχανοδηγούς , όπως και η επιστολή του συναδέλφου μηχανοδηγού ΜΑΙ , Γρηγόρη Αλεξανδρή που διαβάστηκε απο 389.
Τέλος η εγκύκλιος της ΔΙΠΕΚΑΜ για τον τρόπο συμπεριφοράς του προσωπικού συγκέντρωσε 389 αναγνώσεις επίσης.

Θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε μερικές αναρτήσεις για να δουμε πως οι μηχανοδηγοί ενημερώνονται για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας απο το στέκι της έλξης


Ξεκινάμε με το εντυπωσιακό που είδαμε , καθώς και η 2η ανάρτηση μας (μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ )με τις επιστολές των Καραδήμα  - Τσιαντά που τέθηκαν σε αργία συγκέντρωσε πάνω απο 250 αναγνώσεις , ενώ οι προτάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα κυκλώματα στο ΜΘ και η ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συζήτησης μετά την συνάντηση με τον κ. Ζηλιασκόπουλο διαβάστηκαν απο 300 και πλέον συναδέλφους - στην πλειοψηφία τους μηχανοδηγούς.

Η ανακοίνωση της Εξέλιξης διαβάστηκε απο 330 και πλέον συναδέλφους ενώ το θέμα με την επικουρία των βοηθών και την επιστροφή του κλάδου μας στην δεκαετία του 1980 , ξεπέρασε τις 350 μοναδικές αναγνώσεις.
Η επιστολή του Παύλου Θανασιά , μέλους του ΔΣ της ΠΕΠΕ , που μιλούσε για το blog μας - και η απάντηση μας-  διαβάστηκε απο 223 αναγνώστες , ενώ η ξαφνική παρέμβαση - διαμαρτυρία 15 μηχανοδηγών για το θέμα της αργίας των συναδέλφων μας κατά την διάρκεια συνάντησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την ΠΟΣ διαβάστηκε  απο 300 και πλέον αναγνώστες.


Κλείνουμε με το αφιέρωμα μας σε ένα ταξίδι με εμπορικό αλλά κ την αναδημοσίευση απο το grekamag της συνέντευξης του συναδέλφου Γενιδούνια , όπου για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια ακούστηκε και πάλι δημόσια η φωνή του μηχανοδηγού.
Διαβάστηκαν απο 400 και πλέον αναγνώστες.

Ευχόμαστε σε όλους καλό μήνα και ξεκούραση που είναι απαραίτητη για την δύσκολη συνέχεια.
Το στέκι όπως πάντα θα ενημερώνει για τις εξελίξεις καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου