Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Οι συνταξιούχοι θα εκτελούν και χρέη ΜΕΚ ! Τι άλλο θα δούμε στην έλξη;

Προχτές το στέκι ρώτησε την άποψη του Σωματείου μας για τους συνταξιούχους μετά τα όσα είχε υποστηρίξει κ ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ στην συνάντηση με τον κ. Ζηλιασκόπουλο.(Να προσληφθεί μηχανοστασιάρχης που συνταξιοδοτείται προσεχώς με μπλοκάκι)
Σήμερα σαν βόμβα σκάει η απόφαση της ΕΕΣΣΤΥ που μετά την συνάντηση με ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναθέτει στους συνταξιούχους που επαναπροσλαμβάνονται και χρέη ΜΕΚ αφού όπως γράφει  η απόφαση θα υποστηρίξουν την
κυκλοφορία συγκεκριμένων αμαξοστοιχιών και  θα βρίσκονται στην διάθεση των μηχανοδηγών για επίλυση τεχνικών προβλημάτων επί της γραμμής ή διάγνωση βλαβών.

 Η ΕΕΣΣΤΥ καλεί τα γραφεία να ενημερώσουν το εμπλεκόμενο προσωπικό.(μηχανοδηγούς και προσωπικό κίνησης ).

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε , πόσο ποιο χαμηλά.

Οι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση έχουν ονοματεπώνυμο. Και πλέον ΟΛΟΙ οι μηχανοδηγοί αρχίζουν και καταλαβαίνουν το παιχνίδι που στήνουν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ στην πλάτη τους.
Μετά τα όσα ζήσαμε το πρωί , άλλη μια επιτυχία του Σωματείου μας σήμερα το βράδυ.

Ελπίζουμε να μην πουν πάλι τα γνωστά ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ. 
Έχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι αυτοί που έχουν την ευθύνη του Σωματείου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου