Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Συνεχίζεται η κοροιδία σε βάρος των βοηθών μηχανοδηγού

Πέντε βοηθοί μηχανοδηγού σήμερα  , θα μεταβούν σαν επίκουροι στο μηχανοστάσιο της Θεσσαλονίκης απο το ΜΑΙ. Θυμίζουμε ότι  η ΔΙΚΑΜ σκέφτεται να ανοίξει και άλλο τις επικουρίες ενόψει εμπορικών ( τεύτλα κτλπ) και συνταξιοδοτήσεων.
Επίσης ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ένταξη τους στον κλάδο έλξης και έτσι δεν έχουν πληρωθεί το επικίνδυνο και ανθυγιεινό κάτι το οποίο θα γίνει τις επόμενες μέρες αφού το χαρτί βρίσκεται στην Διεύθυνση Προσωπικού.
Εμείς ξανάτονίζουμε ότι
απο πουθενά δεν απορρέει υποχρέωση των συναδέλφων βοηθών να βρίσκονται με την βαλίτσα στο χέρι.

Έχουμε αντιληφθεί το παιχνίδι που έχει στηθεί και το κλίμα που καλλιεργείται στο μηχανοστάσιο του ΜΑΙ στους νέους συναδέλφους  για να περάσουν οι επικουρίες και να βγει το έργο και πραγματικά λυπούμαστε που και συνδικαλιστές παίζουν το παιχνίδι της Διοίκησης.
Μιλούν για ανάγκες της υπηρεσίας και άλλα πολλά όσοι στηρίζουν τις πρακτικές αυτές.
ΑΝ η Υπηρεσία έχει ανάγκες να κάνει προσλήψεις. 

Και να μην ξεχνούν ΟΛΟΙ ότι και στο Ρέντη ΔΕΝ περισεύουμε και το προσωπικό πληρώνεται 5 αναπαύσεις το μήνα.

Φυσικά όσοι επιθυμούν , μπορούν να δηλώνουν ότι θέλουν και να πηγαίνουν επίκουροι για όσο διάστημα επιθυμούν.

Οι υπόλοιποι όμως που δεν επιθυμούν , δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και με μια δήλωση τους στην Γραμματεία μπορεί να σταματήσει η ταλαιπωρία τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου