Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Επιστολή της ΠΟΣ στην ΕΡΓΟΣΕ για τα έργα ηλεκτροκίνησης

Κύριε Πρόεδρε,
  Οι εργασίες αποκατάστασης της Ηλεκτροκίνησης του τμήματος ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΤΙΘΟΡΕΑ διαφαίνεται ότι εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα έχουν ολοκληρωθεί και θα μπορεί το συγκεκριμένο τμήμα να λειτουργεί ηλεκτροκίνητα με πολλαπλά οφέλη για το σύνολο των εταιρειών του ομίλου ΟΣΕ αλλά και για τους χρήστες του σιδηρόδρομου. 
Όπως γνωρίζετε,
η κατασκευή του τμήματος ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ πέραν των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν  και υφίστανται και σήμερα, απαιτεί χρονοβόρες διαδικασίες καθώς το χρονοδιάγραμμα κατασκευής δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως. 
Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα,  θεωρούμε ότι η μη ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης μέχρι τον ΠΕΙΡΑΙΑ ή τουλάχιστον σε πρώτη φάση προσωρινά έως το Σ.Σ.ΑΘΗΝΩΝ, θα έχει δυσμενείς και απρόβλεπτες συνέπειες για τον σιδηρόδρομο. 
Κατόπιν τούτων, ζητάμε άμεσα να ληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων σας για την επέκταση του τμήματος της ηλεκτροκίνησης τουλάχιστον έως το Σ. Σ. ΑΘΗΝΩΝ έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα και εάν είναι δυνατόν ταυτόχρονα με το τμήμα ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΤΙΘΟΡΕΑ. 
Εν αναμονή των ενεργειών σας, είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


          ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                         ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΡΓΟΣΕ – κ. Κων.Σπηλιόπουλο
ΚΟΙΝ.: 1. Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων -  κ. Μιχ.Χρυσοχοϊδη
  2. Υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων -  κ. Μιχ. Παπαδόπουλο
  3. Γεν.Γραμματέα Υπουργ.Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων - κ. Νικ. Σταθόπουλο
  4. Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ - κ. Παν.Θεοφανόπουλο
  5. Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ - κ. Αθαν.Ζηλιασκόπουλο
  6. Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΕΣΣΤΥ - κ. Στεφ.Αγιάσογλου

Πηγή το blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου