Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η απόφαση για την χορήγηση ταυτοτήτων σε συνταξιούχους που μετατάχτηκαν υποχρεωτικά

Δημοσιεύουμε την απόφαση του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αφορά  την χορήγηση υπηρεσιακών ταυτοτήτων σε συνταξιούχους που μετατάχτηκαν υποχρεωτικά με τον Νόμο 3891/2010 και έχουν συνταξιοδοτηθεί.


1 σχόλιο:

  1. Θέλω να παρακαλέσω τον διαχειριστή του Blog «Το στέκι της έλξης» και όποιον άλλο μπορεί και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει για το θέμα των ταυτοτήτων να εισηγηθούν στον κ. Ζηλιασκόπουλο ώστε να δεχθεί αντιπροσωπία εθελοντικά μεταταχθέντων με τον ν. 3891/2010 που είχε υποχρεωτικό χαρακτήρα για αναγκαστική μείωση προσωπικού και μάλιστα των παλαιοτέρων για να του πούμε ότι δικαιούμαστε κι εμείς την ταυτότητα, δεν ζητάμε ελεημοσύνη αλλά μία ηθική επιβράβευση για τις τρείς δεκαετίες που εργαστήκαμε στο σιδηρόδρομο. Ζητάμε την ταυτότητά μας, τη σιδηροδρομική μας ταυτότητα. Την ζητάμε μόνο για εμάς και μόνο όταν συνταξιοδοτούμαστε. Άλλωστε απ’ όσο γνωρίζω υπάρχει και συμμετοχή από τους κατόχους, 25% για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και 50% για ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δεν νομίζω ότι θα ζημιωθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Να σημειώσω ότι την ταυτότητά την έχουν πάρει και θα την πάρουν άνθρωποι που εργάστηκαν πολύ λιγότερα χρόνια στο σιδηρόδρομο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «Το στέκι της έλξης» αλλά και όλους όσους πραγματικά ενδιαφέρθηκαν και ενδιαφέρονται για τους μεταταχθέντες σιδηροδρομικούς.

    Πρώην Τεχνίτης Μ.Α.Ι
    30 χρόνια στο σιδηρόδρομο
    e-mail επικοινωνίας: gamaxo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή