Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τρενάκι Πηλίου , άλλη μια χαμένη ευκαιρία για διαφήμιση του σιδηροδρόμου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω μήνυμα απο συνάδελφο μας Γιάννη Μπαϊρακτάρη , μηχανοδηγό απο το μηχανοστάσιο Βόλου , που αναφέρεται στις τεράστιες δυνατότητες του τρένου στο Πήλιο και στις ευκαιρίες που πάνε συνεχώς χαμένες για την ανάδειξη του ιδιαίτερα στην νέα γενιά. Πρόσφατο παράδειγμα αυτό που περιγράφει ο συνάδελφος μας. Διαβάστε την επιστολή - μήνυμα του> 
Οι ανεγκέφαλοι επιμένουν...

Αυτές τις μέρες στη περιοχή του Πηλίου γίνεται μια από τις μεγαλύτερες προσκοπικές εκδηλώσεις
των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.Με 1600 συμμέτοχες προσκόπων από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό.
Όλοι αυτοί μετακινούνται καθημερινά έως την λήξη της εκδήλωσης με τον ''μουτζούρη''(τραινάκι του Πηλίου). Κανένας δεν ασχολήθηκε εκτός από τους πελάτες του τραίνου για την ιστορική διαδρομή του. 

Κανένας δεν ασχολήθηκε για το δυνητικό πελατολόγιο που μπορεί να δώσει αυτή η εκδήλωση στο τρενάκι του Πηλίου όπως και στον τοπικό τουρισμό. Κανένας δεν προσέγγισε όλα αυτά τα στελέχη της εκδήλωσης αυτής με οποιοδήποτε ερωτηματολόγιο εντυπώσεων .Κανείς  δεν σκέφτηκε ότι αυτή η νεολαία είναι η καλύτερη διαφήμιση για το τρενάκι του Πηλίου,για τον τοπικό τουρισμό όπως και για τον σιδηροδρομικό τουρισμό και τις παροχές που μπορεί να δώσει.
Δεν σκέφτηκε κανείς ότι αυτά τα 1600 παιδιά διαφορουποιουμενης ηλικίας αντιπροσωπεύουν  έναν τεράστιο  αριθμό σχολείων,συλλόγων γονέων και κηδεμόνων,αθλητικών συλλόγων και άλλων διαφορετικών ή συναφών κοινωνικών  ομάδων που θα μπορούσαν να χαρούν τις ομορφιές του τρένου του Πηλίου.

Οι υπεύθυνοι δεν είναι οι εργαζόμενοι αλλά αυτοί που ασκούν διοίκηση και δεν ξέρουν ούτε έχουν ασχοληθεί με την έννοια της καθετοποιησης του marketing.
Το μόνο που ξέρουν είναι οι παχυλοί μισθοί και οι περικοπές μισθών των εργαζόμενων. 

ΑΛΛΟ ΕΝΑ SUCCES STORY!!!
ΑΡΑΓΕ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ;
ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου