Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ερώτηση προς τον Πρόεδρο του Σωματείου μας , Τουρλή Βασίλη

Το στέκι της έλξης , απευθύνει δημόσια ερώτηση στον Πρόεδρο του Σωματείου μας και περιμένει την απάντηση του .
Σήμερα ο συνάδελφος Τουρλής  εκπροσωπεί σχεδόν 350 μηχανοδηγούς. Εμείς λοιπόν τον ρωτάμε δημόσια>
Όταν ένας μηχανοδηγός ή ένας εργαζόμενος βγαίνει εκτός υπηρεσίας απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή οποιαδήποτε άλλη Διοίκηση , ο Πρόεδρος του Σωματείου , του οποιοδήποτε Σωματείου , οφείλει να επικοινωνήσει μαζί του για να τον ρωτήσει τι έχει συμβεί;NAI ή ΟΧΙ ; 

Συνυπολογίζουμε το γεγονός ότι το συμβάν έγινε στην έδρα του Προέδρου (ΜΑΙ) και ότι μιλάμε για ένα Σωματείο με μόλις -πλέον- 350 μέλη(πάνω - κάτω).

Επικοινώνησε λοιπόν  ο Πρόεδρος του Σωματείου με τον μηχανοδηγό που βγήκε   χτες εκτός υπηρεσίας  για να μάθει τι συνέβη;
Περιμένουμε την απάντηση του Προέδρου του Σωματείου μας.

Δεν πρόκειται να  δώσουμε καμία σημασία σε κατινιές και άλλα διάφορα. 

Εμείς περιμένουμε την απάντηση του Προέδρου του Σωματείου των Μηχανοδηγών , Τουρλή Βασίλη.




1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην ασχοληθεί ο Τουρλής με το προλετάριο.Αυτός μιλάει μόνο με Υπουργούς.Ή όταν είναι να προστατέψει την υστεροφημία του.
    Πρόσφατο περιστατικό στο ΜΑΙ,μπροστά πολλοί μηχανοδηγοί.Μηχανοδηγός πέρνει τηλέφωνο στο γραφείο και ζητάει να τον αλλάξουν επειδή έχει κουραστεί στις Χαλκίδες.Ο μάστορας εξηγεί ότι δεν υπάρχει άτομο και στην διαμαρτυρία του μηχανοδηγού για τα κυκλώματα(που προκάλεσαν και χτες το εκτός υπηρεσίας)του λέει ότι αυτά θα μπορούσε να τα πει στο Σωματείο που τα σχεδίασε.Σε 2 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο στην άλλη γραμμή,ο Πρόεδρος που θίχτηκε για τα κυκλώματα και το Σωματείο.Αυτοί είμαστε, αυτός είναι ο Τουρλής.Όπως και χτες ο κολλητός του στο ΜΑΙ, γνωστός κουκουλοφόρος,έκρυβε την απόφαση για τους συνταξιούχους,αφού την βούτηξε απο το γραφείο του μάστορα, προφανώς για να μην μαθευτεί το συμβάν. Σας βλέπουμε,ξέρουμε τι κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή