Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η ΠΕΠΕ τι λέει για τους συνταξιούχους ;

Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του Σωματείου μας για το θέμα των συνταξιούχων καθώς είναι γνωστό ότι συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ Έλξης ,στην τελευταία συνάντηση με τον κ. Ζηλιασκόπουλο ζήτησε την παραμονή μηχανοστασιάρχη -που συνταξιοδοτείται τις επόμενες μέρες-με μπλοκάκι.
Πολλά έχουν ακουστεί για το θέμα, (μέχρι και ότι
ο εν λόγω συνδικαλιστής έκανε πλάκα ακούσαμε απο όσους θέλησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα) και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει το θέμα γιατί πολλά ακούγονται στους διαδρόμους.
Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι λογικές είναι καταδικαστέες απο το Σωματείο μας παρά τα όσα είπε ο εν λόγω συνάδελφος.

Θα πούμε και ότι έχουμε ακούσει το ηχητικό μετά την καταγγελία της Εξέλιξης για την επίμαχη τοποθέτηση του συναδέλφου στην συνάντηση με τον κ. Ζηλιασκόπουλο. 

Ακούγεται ξεκάθαρα ο συνάδελφος να ζητά απο τον κ. Ζηλιασκόπουλο ,την παραμονή με μπλοκάκι μηχανοστασιάρχη που συνταξιοδοτείτε το επόμενο διάστημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου