Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

O μηχανοδηγός ήταν εκεί ! Το στέκι της έλξης θυμάται και θυμίζει


Ένα βίντεο μετά το συμβάν μεταξύ Ασωπού - Αρπίνης πριν 17 χρόνια , όταν και χάρη στις ενέργειες του μηχανοδηγού κ συναδέλφου Άρη Κωσταρέλου ,οι επιβάτες σώθηκαν απο θαύμα. Δείτε τις εικόνες απο τα κανάλια εκείνες τις μέρες. Το επόμενο διάστημα θα θυμηθούμε και άλλα τέτοια περιστατικά για να θυμίσουμε σε όλους την δουλειά και την ΕΥΘΥΝΗ του μηχανοδηγού.

2 σχόλια:

  1. Και να φανταστει κανεις οτι για την διανοιξη της σιδηροδρομικης γραμμης ειχε προταθει να πεταξουν το εκτροχιασμενο κινητηριο στο παρακειμενο γκρεμο. Ευτυχως δεν υλοποιηθηκε κατι τετοιο. Απο τοτε ομως το περασμα του Μπραλου ηταν θανατος

    Δ.Π.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γι'αυτό το blog "Το Στέκι Της Έλξης". Συγχαρητήρια γιατί είναι πάντα σε δράση και πάντα δίπλα σε όλους τους μηχανοδηγούς. Καλή συνέχεια σ'αυτή την τόσο σημαντική δουλειά που γίνεται κάθε μέρα για την πλήρη ενημέρωση σε ότι αφορά όλους τους μηχανοδηγούς και που μέσα από αυτό το έργο τονίζονται τα υπέρ και τα κατά της εργασίας μας!!! Αγαπητέ Κώστα, σε παρακολουθούμε καθημερινά να μας ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και να μας ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΝΕΟΤΕΡΑ είτε και ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ που αποδεικνύουν την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ της εργασίας και την ΕΥΘΥΝΗ του μηχανοδηγού για τις ζωές που μεταφέρει κάθε μέρα!!!
    Π.Μ. κ Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή