Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μηχανοδηγό εφεδρείας ζήτησε η ΕΕΣΣΤΥ για την Πάτρα- Ίδια προβλήματα με το 590-Ξεκινούν τα πειθαρχικά

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η ΕΕΣΣΤΥ απαίτησε απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την στελέχωση του μηχανοστασίου με μηχανοδηγό εφεδρείας, για τους απαραίτητους ελιγμούς και από την ώρα 06.00 εώς τις 22.00 το βράδυ. Σε κάθε άλλη περίπτωση τονίζει πως
μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην συντήρηση αφού το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει μηχανοδηγός για να πραγματοποιεί τους απαραίτητους ελιγμούς. Περιμένουμε τις εξελίξεις και παρακολουθούμε την υπόθεση.

Συνεχίστηκαν εντωμεταξύ και σήμερα τα προβλήματα με το 590 αφού είχαμε την ακινητοποίηση και πάλι του συρμού IC AEG και οι μηχανοδηγοί τρέχαν και δεν έφταναν....

Εντωμεταξύ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου με πολλές υποθέσεις  περασμένων χρόνων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου