Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτες εικόνες με το 590/591... ΝΤΡΟΠΗ

Εμείς απλά αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του Σύλλογου Φίλων Σιδηροδρομικών Καρδίτσας
Δεν πάει άλλο η κατάσταση με το δρομολόγιο 590/591 , Καλαμπάκας - Θεσσαλονίκης - Καλαμπάκας. 

Σήμερα το 5άδυμο AEG, έμεινε στα Τρίκαλα. Επιστρατεύτηκε μηχανή απο Λάρισα, πήρε το AEG, πήγε Καλαμπάκα πήρε κόσμο, γύρισε στον Παλαιοφάρσαλο και οι επιβάτες επιβιβάσθηκαν σε DESIRO του προαστιακού. Δηλαδή 2 ώρες και κάτι καθυσρτέρηση. Κύριοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εάν δεν μπορείτε να
προσφέρετε σοβαρό δρομολόγιο να το καταργήσετε. Δεν μπορεί να ταλαιπωρείται τους επιβάτες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το τρένο. Δεν μπορείτε να δυσφημίζεται και άλλο τον σιδηρόδρομο. 


Οι κα΄τοικοι της Δυτ. Θεσσαλίας έχουν αποδείξει οτι αγαπούν τον σιδηρόδρομο. Αλλά ως πότε!!!. Κύριοι, Χατζηδάκη, Στυλιανίδη, Ρέππα , Τσόκα, τα συγχαρητήρια μας. 
Για αυτό που σας ορίσαν να κάνετε (καταστροφή του σιδηροδρόμου), το καταφέρατε. ΜΠΡΑΒΟ!!!! και Αϊ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ....

1 σχόλιο: