Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Κωνσταντινούπολη.Σοκαριστικό ατύχημα: Σιδερένια βέργα καρφώθηκε στο ισχίο επιβάτη μέσα σε τρένο!

Ένας επιβάτης του μετρό στην Κωνσταντινούπολη τραυματίστηκε, όταν, ενώ το τρένο ήταν εν κινήσει, μεταξύ των σταθμών Seyrantepe και Sanayi, μια σιδερένια βέργα, μήκους περίπου ενός μέτρου, έσπασε το παράθυρο και καρφώθηκε στο ισχίο επιβάτη.
Αμέσως ο μηχανοδηγός
σταμάτησε την αμαξοστοιχία, το τρένο εκκενώθηκε και ένα ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο. Ο άτυχος επιβάτης ήταν πεσμένος στο διάδρομο του τρένου και κάποιοι τον φωτογράφησαν σε αυτή την οδυνηρή στιγμή με την σιδερένια βέργα να έχει διαπεράσει το σώμα του.

Η φωτογραφία έχει κάνει ήδη το γύρο του  διαδικτύου.

Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό από πού «προσγειώθηκε» μέσα στο τρένο η σιδερένια βέργα, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ξέφυγε από παρακείμενη οικοδομή!

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου