Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Έτοιμα τα νέα κυκλώματα εργασίας

Όπως μάθαμε ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚ με την ΔΙΚΑΜ και τα νέα κυκλώματα εργασίας θα σταλούν αύριο στα μηχανοστάσια της χώρας για να εφαρμοστούν απο την προσεχή Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.Όσον αφορά το αποτέλεσμα η φωτογραφία δίπλα στέλνει τα πρώτα μηνύματα σε μηχανοδηγούς σε Πάτρα,Κιάτο,ΜΑΙ. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι 
να απαντήσουν οι μηχανοδηγοί στην επιχειρούμενη εκ νέου εντατικοποίηση και στον εργοδοτικό- κυβερνητικό- κομματικό συνδικαλισμό που πνέει τα λήσθια και κοιτάζει να τα δώσει όλα για να μείνει στο παιχνίδι της εξουσίας.

Στο χέρι του προσωπικού είναι να αποδείξει ότι δεν ανέχεται στην πλάτη του να χτίζονται συνδικαλιστικές και στην συνέχεια υπηρεσιακές καριέρες.

Η σιωπή των τελευταίων ημερών άλλωστε , τα λέει ΟΛΑ.

Υ.Γ. Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται ότι τα κυκλώματα εργασίας έχει βγάλει προσωπικό της κίνησης , τότε τι άλλο να πούμε εμείς , παρά μόνο συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας και στον Γενικό μας Γραμματέα που τα συζήτησαν και τα δέχτηκαν.
Άξιοι και οι 7 της πλειοψηφίας!

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρία στο Προσωπικό της ΚΙΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο προσωπικό ΚΙΝΗΣΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα θα πληρώθηκε και πολύ καλά.Άλλωστε τόση δουλειά ρίχνει εκεί στην Καρόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή