Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Σύγκρουση τρένου ΙΧ στην Λαμία

Το στέκι περιμένει την επίσημη ανακοίνωση για το θέμα και δεν θα αναδημοσιεύσει κανένα στοιχείο απο όσα έχουν γραφτεί για την κατάσταση του μηχανοδηγού.
Ευτυχώς απ΄ τη σύγκρουση του τρένου με το ΙΧ υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μπάρες στο συγκεκριμένο σημείο
δεν λειτουργούν εδώ και 15 ημέρες περίπου.


Το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει μέσα από πολλές συνοικίες της Λαμίας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους μηχανοδηγούς, αφού πολλές φορές είναι γνωστό ότι δίπλα και μέσα στις γραμμές παίζουν μικρά παιδιά ή τις διασχίζουν ηλικιωμένοι και έχουν γίνει πολλά ατυχήματα.

Πηγή LamiaReport.gr

1 σχόλιο:

  1. Ενω καποιοι βιαστκαν να δημοσιοποιησουν το συμβαν(είναι οι ιδιοι που φωνάζουν τα εν οικω μη εν δημω. .θυμαστε?) Το στεκι πιστό στο ηθος του και προς τιμήν του δεν αναπαράγει ετοιμες ειδήσεις χωρις αποψη.Συγχαρητηρια λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή