Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Κύριε Χρυσοχοΐδη προσλήψεις στον σιδηρόδρομο,ΤΩΡΑ !

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο επισκεψιμότητας σήμερα το στέκι της έλξης!Περισσότεροι απο 3900 μοναδικοί αναγνώστες μέχρι στιγμής έχουν διαβάσει την ανάρτηση μας για το θέμα με τις καταργήσεις δρομολογίων σε Προαστιακό Αθήνας, Λάρισα και Έδεσσα δημιουργώντας άλλα δεδομένα για το blog των μηχανοδηγών. (Δείτε παρακάτω την εικόνα).Το στέκι περιμένει την απάντηση του Υπουργού Υποδομών σε όσα γράψαμε, ενώ πλέον ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η ΑΝΑΓΚΗ για
άμεση πρόσληψη εργαζομένων με συγκροτημένα δικαιώματα σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΟΣΕ καθώς μπαίνει πλέον σε κίνδυνο η λειτουργία της Εταιρείας.
Και πρώτα απο όλα ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ αφού η κατάσταση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει γίνει απελπιστική.

Εμείς θα αποκαλύπτουμε μεθοδεύσεις σαν αυτές με την περικοπή δρομολογίων για να βγούν τα εμπορικά και να τονωθεί η κερδοφορία ενόψει ιδιωτικοποίησης καθώς θεωρούμε ότι  διαχρονικά ο πρώτος σκοπός του σιδηροδρόμους είναι να υπηρετεί τον πολίτη, τον εργαζόμενο, τον άνεργο, τον συνταξιούχο με φτηνή και ποιοτική μετακίνηση.

Κανείς δεν λέει όχι στην αύξηση του εμπορευματικού έργου, στην σύνδεση με τα λιμάνια, στους νέους εμπορευματικούς διαδρόμους που θα συμμετέχει η χώρα, αρκεί αυτή να βασίζεται σε στέρεες βάσεις που άλλωστε θα οδηγήσουν στην πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι ο σιδηρόδρομος. Και πάντα απο την Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον Δημόσιο ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ.

Πραγματικά όμως σήμερα , ούτε εμείς περιμέναμε το τόσο αυξημένο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού για τα κατηργημένα δρομολόγια.
Το θέμα αναδημοσιεύτηκε σε μεγάλα portal όπως το Κουτί της Πανδώρας το οποίο  τοποθέτησε το θέμα  απο το πρωί θέση στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης ενώ και το φιλικό etheldrivers.blogspot.gr σήκωσε το θέμα δυνατά.


Ο πίνακας με τις 2 δημοφιλέστερες αναρτήσεις το τελευταίο 24ωρο!

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα πάνω απο 3900 συμπολίτες μας, διάβασαν τα πραγματικά αίτια για την κατάργηση των δρομολογίων του Προαστιακού Αθήνας, της Έδεσσας και της Λάρισας.
    Πάνω απο 3900 κατάλαβαν -διαβάζοντας τα όσα έγραψε το στέκι - το παιχνίδι που έχει στηθεί για να ιδιωτικοποιηθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Για όλους εμάς που δημιουργήσαμε το blog για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, για να ενημερώνουμε συναδέλφους και επιβάτες - συμπολίτες μας είναι μια πολύ όμορφη μέρα. Μέχρι την επόμενη.
    Δυστυχώς και παρά το ότι απο το πρωί, ειδοποίησα και την ΠΟΣ ότι γίνεται ένας χαμός με το θέμα και καλό θα ήταν να βγεί ένα δελτίο τύπου προς τους επιβάτες για το θέμα,αυτό δεν έγινε.
    Δεν πειράζει καλή καρδιά. Μας αρκεί που σήμερα βάλαμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια των σιδηροδρομικών.
    Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και ας ακούμε τα εξ αμάξης κάθε φορά που συνεδριάζει η ΠΟΣ επειδή ασκούμε συνδικαλιστική κριτική.

    Άλλωστε είμαστε ακόμη στην αρχή.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή