Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Εικόνες απο την σημερινή πορεία

Περίπου 26 χιλιάδες διαδηλωτές σήμερα στην Θεσσαλονίκη.Αρκετοί σιδηροδρομικοί έδωσαν το παρών, ενώ έλαμψε δια της απουσίας της η ΔΑΚΕ Έλξης αφού δεν εμφανίστηκε κανείς απο την πλειοψηφούσα παράταξη  στην ΠΕΠΕ , στην σημερινή πορεία.(Οι φήμες που λένε ότι οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Έλξης ήταν μέσα στο Βελίδειο για να ακούσουν τον Πρωθυπουργό λίγο πριν την απογείωση κρίνονται ως κακοπροαίρετες και ανυπόστατες).Απο το Σωματείο μας , το παρών έδωσαν οι
Θεοδωρόπουλος , Συρόπουλος , Γκαντιτζικίδης και Γενιδούνιας ενώ παρόντες ήταν και οι εκλεγμένοι στην ΠΟΣ Ναθαναηλίδης και Καραδήμας.

 Επίσης το παρών έδωσαν πολλοί συνδικαλιστές απο την Διοίκηση της ΠΟΣ, με επικεφαλή τον Πρόεδρο Παρασκευόπουλο Παναγιώτη και Γενικό Γραμματέα Παρασκευά Πουρλιάκα οι εκπρόσωποι εργαζομένων σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, Θανάσης Λεβέντης και Παναγιώτης Κλειδόπουλος καθώς και πολλοί συνδικαλιστές απο Πρωτοβάθμια Σωματεία.

Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών κατέβασε και πανό με το επίκαιρο θέμα στέλνοντας μήνυμα για τους συνταξιούχους που προσλήφθηκαν πρόσφατα στην ΕΕΣΣΤΥ.



Η διπλανή φωτογραφία  είναι απο το blog Σιδηροδρομικά Νέα και τον φίλο και συνάδελφο  Γιαννακίδη Χρήστο , πρωτοπόρο στην ενημέρωση των σιδηροδρομικών εδώ και 2 δεκαετίες.
Τον συναντήσαμε όπως κάθε χρόνο στην πορεία και οι συμβουλές που μας δίνει  είναι πάντοτε πολύτιμες.




Την ώρα που η πορεία περνούσε απο κεντρικό δρόμο είχαμε και το απρόβλεπτο ενός νεόνυμφου ζευγαριού που φωτογραφήθηκε παρέα με τους διαδηλωτές.



Η μέση της πορείας και στο βάθος ο Λευκός Πύργος. Περίπου 26 χιλιάδες σήμερα διαδήλωσαν.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου