Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για συνταξιούχους

Με ανακοίνωση του, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών η "Ενότητα" καλεί τους συνταξιούχους να μην συμβάλλουν στην εγκληματική πολιτική. Η ανακοίνωση >
Πληροφορηθήκαμε ότι η Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ προχώρησε στη σύναψη συμβάσεων ανάθεσης παροχής υπηρεσιών με συναδέλφου ςσυνταξιούχους σιδηροδρομικούς.Αυτά συμβαίνουν την ώρα που στη χώρα μας το ποσοστό της ανεργίας είναι 27,3% και
οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν ισοπεδωθεί. Οι εν ενεργεία συνάδελφοί μας αγωνίζονται και παλεύουν να γίνουν όσο πιο γρήγορα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
 Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

κανείς να μην συμβάλλει σε αυτή την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης και της ΕΕΣΣΤΥ που είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τη συρρίκνωση και την απαξίωση του σιδηρόδρομου, όπου ανάγκασαν εκατοντάδες συναδέλφους μας σε υποχρεωτικές μετατάξεις.
Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τον αγώνα τους για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα.
Οι Δούρειοι Ίπποι της Διοίκησης της ΕΕΣΣΤΥ δεν θα βρουν κανένα σύμμαχο συνταξιούχο για να υλοποιήσουν την αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης και το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας και στις επόμενες γενιές των εργαζομένων.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                         ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου