Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Ποιοι μπορούν να μπουν στις τουαλέτες του ΟΣΕ; Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο των social media

To θέμα είχε αναδείξει πρώτο το στέκι της έλξης 3 μήνες πριν.Σήμερα το ανακάλυψαν και οι υπόλοιποι.Πρέπει να τονίσουμε ότι τουαλέτες υπάρχουν και στην άλλη πλευρά του σταθμού και είναι ελεύθερες για το επιβατικό κοινό.
Θέμα συζήτησης έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στα social media και όχι μόνο, οι τουαλέτες στον σταθμό του ΟΣΕ Θεσσαλονίκης, καθώς...

η πρόσβαση δεν είναι ελεύθερη για όλους. Όπως καταγγέλλουν ταξιδιώτες, μπορούν να μπουν μόνο όσοι έχουν ψωνίσει, αφού για να ανοίξει η πόρτα, απαιτείται κωδικός που δίνουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος.
"Εάν τύχει να ταξιδέψετε μέσω του σταθμού φροντίστε να περιορίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν υπάρχουν ελεύθερες δημόσιες τουαλέτες, θα πρέπει να ψωνίσετε οπωσδήποτε από τα καταστήματα για να σας δοθεί κωδικός τουαλέτας.

Ακόμα και έτσι θα πρέπει προφορικά να αναλύσετε το πρόβλημά σας και προφορικά θα σας πουν το νούμερο….
οπότε... δεν πεινάτε; Θα φάτε Δεν καπνίζετε; Θα καπνίσετε. Είστε άτομο υπερήλικο, ή με ειδικές ανάγκες; Θα πρέπει να αναλύσετε το πρόβλημά σας και σε κανέναν περαστικό για να σας βοηθήσει'' τονίζει στο seleo.gr, ο ταξιδιώτης που έστειλε τη φωτογραφία.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου