Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Νίκη την 1η αγωνιστική για την ομάδα μπάσκετ του Πολιτιστικού !

 Μετά απο 4 χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Πολιτιστικού Συλλόγου επέστρεψε στο πρωτάθλημα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και ξεκίνησε με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην
Α2 Κατηγορία επικρατώντας εκτός έδρας (κλειστό γήπεδο Ελευσίνας) της ομάδας της εταιρείας της Orphee Beinoglou με σκορ 46-39.
Στην φωτογραφία πάνω και απο αριστερά ( Κυριαζόπουλος - Κτιστάκης-Γενιδούνιας-Συριόπουλος- Καλίνογλου) κάτω σειρά και απο αριστερά (Παναγιώτου- Κουρεντζής-Δρίτσας- Κλειδαράς-Κοίλιαρης).
















Τους πόντους σήμερα πέτυχαν 
 Συριόπουλος 12 (1), Δρίτσας 2 , Γενιδούνιας 3(1),Κοίλιαρης8(2),Παναγιώτου 7, Κυριαζόπουλος 8(1), Κτιστάκης 2 , Καλίνογλου 4. 

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν με μεράκι και εθελοντική δουλειά για να ξαναστηθεί η ομάδα πέρυσι και μάλιστα να συμμετέχουν σε αυτήν μετά απο χρόνια εργαζόμενοι.
Το νόημα δεν βρίσκεται στον πρωταθλητισμό,αλλά στην συμμετοχή των εργαζομένων που σήμερα απέδειξαν ότι ξέρουν και να κερδίζουν.
Την ομάδα μπάσκετ θα ακολουθεί και το στέκι της έλξης και θα ενημερώνει τακτικά τους σιδηροδρομικούς.

Επίσης συμμετέχουν στην ομάδα (οι προπονήσεις είναι ανοικτές και θα ενημερώνουμε)
Ακλιδάκης Γιάννης, Πολίτης Γιάννης , Καραδήμας Χάρης , Καραμαγκέλας Γρηγόρης, Κάκκος Παναγιώτης, Μητσέας Νίκος,  Βανικιώτης Κώστας, Κλειδόπουλος Παναγιώτης, Γρυπάρης Θοδωρής,Πιερράκος Ηλίας, Γρηγοριάδης Βασίλης και άλλοι εργαζόμενοι.

Ακόμα να σημειώσουμε ότι δεν έχει κάνει την εμφάνιση του ο παίχτης που θα σηκώσει την ομάδα ένα επίπεδο ψηλότερα,το 5αρι που θα κάνει την διαφορά, ο Νίκος Κισκύρας καθώς παρά τα ...καθημερινά παρακάλια των υπευθύνων αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει !
Νίκο νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα!


1 σχόλιο: