Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 100 ευρώ Αθήνα – Θήβα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ , στο πλαίσιο υλοποίησης εμπορικών πολιτικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών , καθιερώνει ειδική μηνιαία κάρτα μετακίνησης απεριορίστων διαδρομών στη γραμμή Αθήνα – Θήβα  και αντίστροφα με κόστος 100 €, μειώνοντας σημαντικά το
κόστος μετακίνησης των συχνών επιβατών μεταξύ Αθήνας και Θήβας, αν ληφθεί υπόψη ότι η πλήρης τιμή με αμαξοστοιχία Inter City μεταξύ Αθήνας – Θήβας ανέρχεται  σε 12,9 € ανά διαδρομή.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας να μετακινείται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών στο κομμάτι Πειραιάς – ΣΚΑ - Μαγούλα – Κορωπί - Αεροδρόμιο, με μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ώρες από την άφιξη στην Αθήνα ή αντίστοιχα 24 ώρες πριν την αναχώρηση από Αθήνα προς Θήβα. Η κάρτα ισχύει για την 2η θέση των αμαξοστοιχιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας ή να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.trainose.gr.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου