Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Άνοιξε η γραμμή - Βραδυπορία 6 Χ.Ω. στο σημείο

Μετά απο ολονύκτιες προσπάθειες των συνεργείων ο συρμός που εκτροχιάστηκε στον Προαστιακό Αθηνών,αποσύρθηκε και στο σημείο έχει τοποθετηθεί βραδυπορία 6 Χ.Ω..
Το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το συμβάν>

Στις 18:20 περίπου το απόγευμα η προαστιακή αμαξοστοιχία 4420 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Κιάτο, λόγω αγνώστου προβλήματος το οποίο έθεσε το μπροστινό  ζεύγος τροχών εκτός γραμμής, ακινητοποιήθηκε 300 μέτρα πριν από το σταθμό των Άνω Λιοσίων.
Οι 150 περίπου επιβάτες, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Σταθμό των Άνω Λιοσίων και συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλες αμαξοστοιχίες.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό, δρομολόγησε έκτακτη αμαξοστοιχία για το τμήμα Μεταμόρφωση- Άνω Λιόσια, και η γραμμή Αεροδρόμιο-Κιάτο εξυπηρετείται με μετεπιβίβαση σε Μεταμόρφωση και Άνω Λιόσια.
Συνεργεία βρίσκονται ήδη στο σημείο του συμβάντος και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου