Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Το στέκι της έλξης ξεπέρασε τις 80 χιλιάδες επισκέψεις τον Σεπτέμβριο....

Στην διπλανή εικόνα βλέπετε  το ότι το blog των μηχανοδηγών, το στέκι της έλξης, ξεπέρασε τις 80 χιλιάδες επισκέψεις τον μήνα Σεπτέμβριο! Και όχι μόνο τις ξεπέρασε αλλά
πλησίασε τις 83.000 επισκέψεις μέσα στον ίδιο μήνα,ένα νούμερο που δεν φανταζόμασταν ποτέ όταν ξεκινούσαμε την προσπάθεια μας! 
Αντίστοιχη κατάσταση με την περυσινή όταν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το στέκι εκτοξεύτηκε  απο τις 40 χιλιάδες επισκέψεις στις 65 χιλιάδες το Σεπτέμβριο του 2013 , για να σταθεροποιηθεί στις 70+ χιλιάδες μηνιαίες επισκέψεις όλο το χειμώνα.
Έτσι λοιπόν και φέτος μετά την λογική κάμψη του μήνα των αδειών Αυγούστου, όπου το blog είχε 62 χιλιάδες επισκέψεις,τον Σεπτέμβριο και πάλι εκτοξεύτηκε στις 83 χιλιάδες κάνοντας νέο ρεκόρ στην τρίχρονη πορεία του. Με μόλις 197 αναρτήσεις (γεγονός που έχει και την δικιά του σημασία) για τον Σεπτέμβρη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους τους αναγνώστες,όλους τους συναδέλφους και όλους όσους μας εμπιστεύονται για την καθημερινή τους ενημέρωση,αφού εδώ διαβάζουν τα πάντα!

Συνεχίζουμε πάντα  με στόχο την αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των σιδηροδρομικών.

Και ΠΑΝΤΑ με άποψη για όσα συμβαίνουν.

1 σχόλιο: