Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Πήγαμε στην συγκέντρωση των συνταξιούχων και συναντήσαμε παλιούς μας φίλους!

Ο νέος  Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ Χάρης Καραδήμας, έδωσε το παρών στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων με κλιμάκιο του Δικτύου Σιδηροδρομικών, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης των γενεών. Οι εργαζόμενοι στηρίζουν και τιμούν τους αγώνες των απόμαχων της εργασίας που βλέπουν τα τελευταία χρόνια κόπους και θυσίες μιας ζωής να εξανεμίζονται.Η χαρά μας είναι
ότι στην πορεία βρήκαμε και μηχανοδηγούς ! Δείτε και άλλες φωτογραφίες απο την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος μετά απο  πρωτοβουλία σωματείων συνταξιούχων (και των σιδηροδρομικών "Η ΕΝΟΤΗΤΑ") 


2 χιλιάδες συνταξιούχοι διαδήλωσαν ζητώντας αποκατάσταση των συντάξεων και κατάργηση όλων των  νόμων κατά του συνταξιοδοτικού και εφάπαξ  και ενίσχυση της δημόσιας υγείας.



Το στέκι της έλξης στηρίζει τους αγώνες των συνταξιούχων για αξιοπρεπή διαβίωση.
Στηρίζουμε τους σιδηροδρομικούς που είδαν να χάνονται εν μια νυκτί με το κούρεμα των αποθεματικών των Ταμείων μετά το PSI( Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) κόποι μιας ζωής.
Στηρίζουμε τους μηχανοδηγούς που βλέπουν την σύνταξη τους πετσοκομμένη παρά τα χιλιάδες Ευρώ που έχουν πληρώσει σε εισφορές.
Στηρίζουμε το αίτημα για Δημόσια Δωρεάν Υγεία.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ

Το στέκι της έλξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου