Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τι θα γίνει με τα Στύρφακα ; ΓΙΑΤΙ σταμάτησαν τα έργα στο Λειανοκλάδι;

Καθημερινές οι αναφορές των συναδέλφων για το θέμα του σταθμού στα Στύρφακα ο οποίος εδώ και σχεδόν 2 μήνες έχει βγει εκτός απο την Τηλεδιοίκηση και δεν μπορούν να γίνουν εκεί οι προγραμματισμένες διασταυρώσεις των τρένων.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα καθημερινές καθυστερήσεις σε όλες σχεδόν τις αμαξοστοιχίες του άξονα, αφού
οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην Λυγαριά και τα φέσια μπαίνουν συνεχώς.
Οι συνάδελφοι απο την Λαμία έχουν απευθυνθεί πολλές φορές στην Διοίκηση του ΟΣΕ για το θέμα ΚΑΙ με απανωτές αναφορές, αλλά κανείς δεν ακούει και ΚΥΡΙΩΣ δεν πράττει  τα αυτονόητα.
Οι πληροφορίες λένε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κομμένο καλώδιο καθώς και ότι σαν λόγος της άρνησης επιδιόρθωσης της ζημιάς προβάλετε η ανάγκη για να τσιμεντωθεί το σημείο προκειμένου να μην ξανακλαπεί το καλώδιο.

Την ίδια ώρα για άγνωστους λόγους έχουν σταματήσει τα έργα στον σταθμό Λειανοκλαδίου τις τελευταίες μέρες.
Οι πρώτες απαντήσεις λένε πως τα συνεργεία έπρεπε να μεταφερθούν στον Δομοκό,ωστόσο υπάρχουν φήμες και για εμπλοκή στο έργο.

Εμείς ρωτάμε γιατί μας έχουν έρθει απανωτά μηνύματα για το θέμα,αφού πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει την δομή του υφιστάμενου σταθμού.

Περιμένουμε οι υπεύθυνοι για το θέμα στα Στύρφακα να πράξουν άμεσα τα αυτονόητα και να δώσουν τον σταθμό στην λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου