Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Θα με διώξει ο ....ΣΥΡΙΖΑ !

Σε πανικό κανονικό...
Διαβάστε ποιος Διευθυντής παραμίλαγε σήμερα στον 8ο όροφο της Καρόλου,ενώ όταν συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας φώναζε ότι έχει δεχτεί απειλές απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ...
Πρόκειται για τον 


Αγαπημένο μας Χ. Ρετσινά ο οποίος μόλις είδε στον διάδρομο συνδικαλιστές που περίμεναν να εισέλθουν στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΣΕ , κρατώντας την  σημερινή επερώτηση των 8 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως στελέχη του Δικτύου Σιδηροδρομικών σε πρόσφατη συνάντηση μαζί του, τον απείλησαν πως θα εκδιωχθεί απο την θέση του ,αν αλλάξει η Κυβέρνηση...

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον νέο Αντιπρόεδρο της ΠΟΣ (απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών), Καραδήμα Χάρη ο οποίος διέψευσε τα λόγια του Διευθυντή ΔΙΚΑΜ, ΔΑΣΦ (δεν ξέρουμε και εμείς τελικά σε ποια Διεύθυνση προΐσταται ).

Είναι έκδηλος ο πανικός όσων έχουν μεγάλες ευθύνες για την σημερινή κατάντια του σιδηροδρόμου μας είπε ο συνάδελφος Καραδήμας και  ψάχνουν να χρεώσουν την αποτυχία τους σε δικαιολογίες - φαντάσματα.
Ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, και πως θα μπορούσε άλλωστε μας είπε , εμείς είμαστε απλά συνδικαλιστές.

Τέλος μεγάλη εντύπωση προκαλεί και η στάση κορυφαίου συνδικαλιστή μας,  που διαβάζοντας την επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ αντί να δείξει ικανοποιημένος, έκανε κήρυγμα σε συναδέλφους γιατί δεν ρώτησαν οι βουλευτές για το επίδομα ευθύνης!
Στο γνωστό του παραλήρημα τα έβαζε με αυτούς , ξεχνώντας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση και ελέγχει την Κυβέρνηση στην Βουλή με επερωτήσεις και το κυριότερο οτι όλη η Κοινοβουλευτική ομάδα καταψήφισε το ενιαίο μισθολόγιο που νομιμοποίησε με την τελευταία ΣΣΕ η πλειοψηφία της ΠΟΣ.(και ακόμα χρωστάμε 2 δόσεις απο τις 18 των κρατήσεων).
Στον Σαμαροφυλακα του σιδηροδρόμου εμείς απλά θυμίζουμε ότι στην επερώτηση υπάρχουν οι 160 υπογραφές των μηχανοδηγών με το κείμενο στο οποίο ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ κ το ευθύνης στα αιτήματα τους.
Η δικιά του βέβαια λείπει απο αυτές. .....

Αλλά ως γνωστόν για όλα φταίνε οι άλλοι ...
Ποτέ ο Σαμαροφυλακας και ο νεοκόπος βαστάζος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου