Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Σιδηροδρομικών

Μέσα σε ένα κλίμα πολιτικής ρευστότητας από μια κυβέρνηση που δεν εμπιστεύεται τους ίδιους τους βουλευτές της , προβάλλονται  δημοσιεύματα  πώλησης της ΕΕΣΣΤΥ και  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ως  μια  ολοκλήρωση στόχου  που βγαίνει σε πέρας. Εμφανίζοντας το  ξεπούλημα ενός ακόμη δημοσίου αγαθού σαν
επιτυχία.  Με  την παράδοση της κρατικής περιουσίας σε ξένα συμφέροντα  ,προσπαθούν να αποδείξουν στα αφεντικά τους ότι είναι αξιόπιστοι δουλέμποροι. Εμείς οι σιδηροδρομικοί διαβεβαιώνουμε τους ιθύνοντες ότι ούτε συμβιβασμένοι είμαστε  με την ιδέα της πώλησης ούτε πρόκειται να συμβιβαστούμε. Δεν θα  παραμείνουμε απαθής  θα είμαστε απέναντι , εμποδίζοντας με κάθε τρόπο την  ‘’ επιτυχία ‘’ μιας  κυβέρνησης  χωρίς αύριο. 
Το μεσιτικό γραφείο   ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας  που φέρει την ονομασία ΤΑΙΠΕΔ  θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με τους δημιουργούς του, την επόμενη μέρα των εκλογών στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. 
Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές  θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει καμμία αγοραπωλησία που συντελείται από μια κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια χωρίς καμμία πολιτική νομιμοποίηση, προσπαθώντας να εκποιήσει τα τιμαλφή που δημιουργήθηκαν από το υστέρημα του Ελληνικού λαού,  και  θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν δηλαδή  σε δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο.

7/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου