Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση απο το ΤΑΝΠΣΕΥ


Παρακαλούνται τα μέλη που είναι στην παρακάτω λίστα να συμπληρώσουν την εξουσιοδότηση και το γνήσιο της υπογραφής από τα Κ.Ε.Π. για την εκπροσώπηση στον Αρειο Πάγο από τους Δικηγόρους του ΤΑΝΠΣΕΥ της υπόθεσης σχετικά με το ακατάστατο ωράριο.  
Ημέρα εκδίκασης

της υπόθεσης 4-11-2014. 


Το ίδιο ισχύει και  για τους κληρονόμους των εκλιπόντων συναδέλφων οι οποίοι θα πρέπει μαζί με τη εξουσιοδότηση να αποστείλουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η παράδοση των δικαιολογητικών θα γίνει στους κατά τόπους αντιπροσώπους του ΤΑΝΠΣΕΥ ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση του ταμείου ΑΓΑΘΩΝΟΣ 78 Τ.Κ. 561 23 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,το αργότερο μέχρι της 25-10-2014.





Πηγή το blog του ΤΑΝΠΣΕΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου