Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Μπαίνοντας στον ΟΣΕ και... στη μηχανή του χρόνου!

Τριτοκοσμικές εικόνες στον επιβατικό σταθμό της Πάτρας, περιμένοντας τον σύγχρονο σιδηρόδρομο
Πάνω σε μία κόλλα χαρτί, κολλημένη σε ένα καφάο του ΟΤΕ και της ΔΕΗ οι άνθρωποι του ΟΣΕ ενημερώνουν το επιβατικό κοινό σχετικά με τα δρομολόγια, τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις τιμές των εισιτηρίων.
Σίγουρα η εικόνα αυτή δεν
είναι η καλύτερη για έναν τουρίστα που έρχεται στην Πάτρα, με δεδομένο ότι αυτή ήταν η ενημέρωση του επιβατικού κοινού και τη θερινή περίοδο.

Εικόνα που δεν παραπέμπει σε σύγχρονους σιδηρόδρομους και τραίνα αστραπή, όπως κάθε τόσο προαναγγέλλει η  κυβέρνηση, αλλά θυμίζει περισσότερο μία υπό –ανάπτυκτη χώρα, κάτι δηλαδή από Λατινική Αμερική ή Αφρική. Μπαίνοντας δηλαδή στον επιβατικό σταθμό της Πάτρας στον ΟΣΕ νομίζει κανείς ότι μπήκε στη μηχανή του χρόνου κάποιες δεκαετίες πίσω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου