Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Δεν πέρασαν τα βρώμικα κόλπα της DB λέει το GDL μετά την ολοκλήρωση της απεργίας

Παρ 'όλες τις προσπάθειες της DB να δυσφημίσουν την GDL, το πλήρωμα της αμαξοστοιχίας και πάλι ήταν σαν ένα βράχο πίσω από τις απαιτήσεις της GDL και σε αυτή την απεργία με το ποσοστό της συμμετοχής να φτάνει το εκπληκτικό πραγματικά 85%!
Τα μέλη μας δεν είναι μαριονέτες δήλωσε ο Claus Weselsky, οι ενέργειες της DB μας
δυναμώνουν ακόμα ποιο πολύ θυμίζοντας πως οι Γερμανοί αγωνίζονται για καλύτερες αμοιβές και συνθήκες εργασίας και πως το GDL εκπροσωπεί το 51% απο τους 37 χιλιάδες εργαζόμενους στην DB.

Την προσεχή εβδομάδα η DB θα έχει την ευκαιρία να καταθέσει και πάλι προτάσεις είπε ο Πρόεδρος του GDL.Εμείς περιμένουμε και θυμίζουμε ότι χωρίς εμάς δεν θα μπορούσε να έχει πετύχει τίποτα.

Οι εργαζόμενοι κατηγόρησαν την DB ότι διέδωσε ανυπόστατες φήμες στα Μέσα Ενημέρωσης για έλλειψη νομιμότητας και παράβαση διαδικασιών στην ψηφοφορία για την απόφαση των απεργιακών κινητοποιήσεων(το 91% είχε ψηφίσει θετικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου