Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

To νέο Προεδρείο της ALE (φωτογραφίες απο την συνεδρία)

25 χρόνια ζωής για το Πανευρωπαϊκό Σωματείο Μηχανοδηγών.(1989-2014) που σήμερα ολοκληρώνει  τις εργασίες του  στην Ρουμανία(Sinaia).
Στην θέση του Προέδρου παρέμεινε ο Ισπανός φίλος μας Juan Jesús Garcia Fraile Αντιπρόεδροι ο Πολωνός  Leszek Mietek και ο  νεοεισελθείς στο Προεδρείο Ιταλός Pietro Serbassi.
Δείτε  φωτογραφίες απο την διαδικασία και τις συνεδριάσεις


Καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή του νέου Προέδρου















Ο Πρόεδρος της ΑLE (μέση)και οι Αντιπρόεδροι(Ιταλός δεξιά στην φώτο και Πολωνός αριστερά)



















25 χρόνια ALE 


















Φωτογραφία απο την συνεδρίαση (Πρόεδροι - Αντιπροσωπείες)


Όπως μάθαμε απο ξένους συναδέλφους (το στέκι υπάρχει παντού) ,οι Γερμανοί μηχανοδηγοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε απεργίες και έτσι αποσύρθηκε η υποψηφιότητα του Γερμανού συναδέλφου.

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία αποτελείται απο τους Συρόπουλο και Καπιτάνο.

1 σχόλιο:

  1. Και τώρα θα πάρει τηλέφωνο ο Λαλάκης τον Κυρ και δεν θα τον κάνει μάστορα.Που βρήκε το στέκι τις φωτογραφίες και είστε άχρηστοι και τα γνωστα.Μια φορά πήγατε ρε τέρατα-κωλόπαιδα και γνωρίσατε όλη την Ευρώπη επειδή μιλάτε ξένη γλώσσα.Οι άλλοι πάνε και μιλάνε με το χαμόγελο.Καλημέρα μαμουζελ ντου γιου λαικ γκρισ εγκώ οντιγκαει τρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή