Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σας ευχαριστούμε....(Μια ανάσα πριν τις 90 χιλιάδες επισκέψεις τον μήνα!)


Kαλό μήνα για όλους τους αναγνώστες μας!Ένα τραγούδι απο εμάς για όλα τα έφηβα γεράκια που οδήγησαν το στέκι της έλξης  μια ανάσα απο τις 90 χιλιάδες επισκέψεις τον Οκτώβρη με μόλις 219 αναρτήσεις. Για όλους όσους
δεν υπακούν, δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν ακούν τους συκοφάντες που πλέκουν καθημερινά σενάρια επιστημονικής φαντασίας και που τελικά έχουν διαπιστωμένο πρόβλημα ακοής όπως διαβάσαμε προχτές...(Άλλα λέει η Θειά μου,άλλα ακούν τα αυτιά μου).
Για αυτούς που δεν συμβιβάζονται με την πραγματικότητα, για αυτούς τους πολλούς που ονειρεύονται έναν διαφορετικό κόσμο.
Για όσους διαφωνούν μαζί μας (τους σεβόμαστε).
Για τους πρωτοπόρους του κίτρινου τύπου (μας διασκεδάζουν καθημερινά).
Για όλους ( και είναι πολλοί) τους συνεργάτες μας.

Για όλους όσους πίστεψαν στην ιδέα ότι οι μηχανοδηγοί μπορούν να έχουν ένα χώρο ενημέρωσης που θα ξεπερνά τα στενά όρια του κλάδου τους, πρωταγωνιστές μετά απο χρόνια και όχι ακόλουθοι των εξελίξεων.

Για τους μηχανοδηγούς στην Δράμα που το 2011 στην τοπική συνέλευση, έδωσαν την ιδέα και έτσι απλά ....ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε την καθημερινή ενημερωτική μας επικοινωνία με όλους τους σιδηροδρομικούς.

Για όλους εμάς, την διαχειριστική ομάδα.
Τι πειθαρχικά, τι αναφορές, τι καθημερινό σπάσιμο νεύρων....
Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Απλά άργησαν να το καταλάβουν αυτό όσοι νόμιζαν ότι θα "σπάσουμε". Και φυσικά ατύχησαν.
Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για τον Οκτώβρη,23 χιλιάδες περισσότερες επισκέψεις απο τον περυσινό αντίστοιχο μήνα ΑΝ και τα blog στον σιδηροδρομικό χώρο έχουν πολλαπλασιαστεί.






Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις για τον μήνα Οκτώβρη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου