Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ολοκληρώνεται ο υπολογισμός των αναδρομικών των χιλιομέτρων - Πότε θα πληρωθούν

10 μέρες μετά απο την παράδοση απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ του προγράμματος για τον υπολογισμό των αναδρομικών των χιλιομέτρων,ολοκληρώνεται -επιτέλους- η διαδικασία.

Οι συνάδελφοι που εργάστηκαν εντατικά,προχωρούν στις τελευταίες λεπτομέρειες και η πληρωμή των ποσών αναμένεται να γίνει
(εκτός συγκλονιστικού απροόπτου)στην επόμενη μισθοδοσία. (27 Δεκέμβρη - 13 Γενάρη),αφού έχει κλείσει η μισθοδοσία που θα πληρωθεί την επόμενη Πέμπτη και όπως όλα δείχνουν τα ποσά θα καταβληθούν στους δικαιούχους τότε.

Για το διάστημα απο 14 Μαΐου μέχρι 31 Μαΐου (η ΣΣΕ υπογράφτηκε στις 13 Μαΐου ), θα πληρωθούν τα χιλιόμετρα με τον νέο τρόπο υπολογισμού και θα γίνει αντιλογισμός με τα 150 Ε του ίδιου μήνα.(οι πρώτες 13 μέρες θα πληρωθούν αναλογικά με τον παλιό τρόπο).

Κλείνει με τον τρόπο αυτό μια εκκρεμότητα που ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ προσπάθησαν να χρεώσουν στους συναδέλφους στα λογιστήρια για να κάνουν συνδικαλιστικό παιχνίδι μέσα στην γενικότερη απελπισία τους.
Και τι δεν είχαμε ακούσει για τους συναδέλφους μας στα λογιστήρια "που δεν θέλουν να πληρωθούν οι μηχανοδηγοί κτλπ"...

Το τι είχαν πεί οι παπαγάλοι των παρατάξεων τα ξέρουν όλοι.

Όπως όλοι κατάλαβαν πως μόλις δόθηκε προς χρήση το πρόγραμμα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον υπολογισμό το θέμα προχώρησε άμεσα και τα χρήματα θα καταβληθούν στους μηχανοδηγούς,όπως και πάλι πρώτο το στέκι της έλξης ενημερώνει σήμερα.

Το στέκι της Έλξης - Το blog των μηχανοδηγών






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου