Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Αποκατάσταση της κυκλοφορίας,διπλά άτυχοι οι μηχανοδηγοί του εμπορικού!

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των τρένων πριν απο λίγη ώρα χάρη στις εντατικές προσπάθειες των επαγγελματιών σιδηροδρομικών. (φωτογραφίες δημοσιεύσαμε σε προηγούμενη μας ανάρτηση).Ωστόσο θα πρέπει να αναφερθούμε και στους 2 συναδέλφους μας που πραγματικά έκαναν το καλύτερο δυνατό μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες(βράδυ - καταρρακτώδης βροχή στο σημείο -μεγάλο μήκος συνθέσεως)ενώ ήταν και διπλά άτυχοι αφού

στην συνέχεια της πορείας του εμπορικού προς Αθήνα,στην περιοχή της Τανάγρας κλαδί απο δέντρο ξεριζώθηκε απο τους ισχυρούς ανέμους έπεσε στο τζάμι της μηχανής και το έκανε κυριολεκτικά κομμάτια....

Ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά απο τα θραύσματα (πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του)και αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον σταθμό της Οινόης ,η σύνθεση αναχώρησε για Αθήνα (με  την Δ/Η του σταθμού της Οινόης )αφού η μηχανή του εμπορικού λόγω του συμβάντος δεν μπορούσε να συνεχίσει.(Έγινε ανασύνθεση).

Μια δύσκολη πραγματικά βραδιά για τους 2 συναδέλφους μας,σε ένα πολύ δύσκολο δίκτυο που δείχνει και αρκετά για το επάγγελμα μας.

Και πάλι συγχαρητήρια απο εμάς για τον επαγγελματισμό τους και την άψογη αντίδραση τους στο όλο συμβάν.
Όπως και φυσικά και σε όλους τους σιδηροδρομικούς που αγωνίστηκαν για να ανοίξει η γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου