Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Εντολή Χρυσοχοΐδη για άμεσες βελτιώσεις στον Προαστιακό Αθηνών

Φωτιά έβαλε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Υπουργός Υποδομών αφού με επιστολή του ζητά μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να υπάρξουν απτά αποτελέσματα και βελτιώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολύπαθο Προαστιακο  Αθηνών κ ιδιαίτερα στην γραμμή Αεροδρόμιο-Κιατο Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες
Ο υπουργός ζητά άμεσες παρεμβάσεις σε θέματα όπως η καθαριότητα των τρένων και των σταθμών , η κατάσταση στην υποδομή και η αξιοπιστία των δρομολογίων.
Φωτιά έχει μπει στην ΔΙΚΑΜ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ενδεικτικά αναφέρουμε οτι ολα τα τρένα επιτέλους μπαίνουν για καθαρισμό απο τα graffiti)αφού όπως έχουμε ξαναγράψει ο Προαστιακός ήταν και ειναι παραμελημενος και ειναι εμφανή τα σημάδια των προβλημάτων.
Επειδή οι εκλογές ειναι κοντά και οι ψήφοι έρχονται απο τους επιβάτες ( που οργανώθηκαν σε ομάδα κ προέβαλαν τα αιτήματα τους ακόμα κ στο Υπουργείο ) και όχι απο τις συμφωνίες με τα εμπορεύματα , ειναι λογικό ο κ. Χρυσοχοιδης να ασχοληθεί με το θεμα.
Άλλωστε και στην τελευταία συναντηση του με το Σωματείο μας είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την κατάσταση και τις καθημερινές διαμαρτυρίες ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε οτι ο κ.  Χρυσοχοιδης εχει πραγματοποιήσει κ αιφνιδιαστικά επισκέψεις στο μέσο για να διαπιστώσει ιδιοις ομαδι την κατάσταση.
Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις κ θα επανέλθουμε.Μαλιστα επειδή ξέρουμε οτι στο Υπουργείο μας διαβάζουν, προτείνουμε να επισκεφθεί ο Υπουργός τον Προαστιακο σε ώρα αιχμής και αιφνιδιαστικά για να δει την ταλαιπωρία των επιβατών .

1 σχόλιο:

  1. να πειτε στον υπουργο οτι η ασφαλεια των δρομολογιων κατα ενα ποσοστο(το μεγαλυτερο) εξαρταται απο τον μηχανοδηγο και ο μηχανοδηγος αυτη τη στιγμη υπερεργαζεται στον προαστιακο και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή