Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Το ακούσαμε και αυτό ! (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ)

Και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας!!!!!
Συνδικαλιστης της ΔΑΚΕ Ελξης έλεγε οτι .....

Τα παιδιά των μηχανοδηγών δεν θα έχουν να φάνε αν δεν πληρωθούν οι συνάδελφοι ρεπό !(ποιο συγκεκριμένα έλεγε ...Τα παιδιά στα σπίτια συναδέλφων δεν τα ταίζει η...παράταξη αλλά τα ρεπό)
Ναι συνάδελφοι εκεί κατάντησαν τον μηχανοδηγό.

Φυσικά αυτοί που τα λένε όλα αυτά, ούτε παιδιά έχουν, ούτε ξέρουν τι σημαίνει να αντιμετωπίζει ένας γονιός την ανεργία του παιδιού του, που τις περισσότερες φορές το έχει σπουδάσει δουλεύοντας μέρα νύχτα στερούμενος την επικοινωνία μαζί του.
Πρόκειται για την χειρότερη μορφή προπαγάνδας για συνδικαλιστικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Αντί οι αμετανόητοι συνδικαλιστές να βάλουν μυαλό και να τους γίνει το πάθημα της τελευταίας δεκαετίας και μάθημα, συνεχίζουν στο ίδιο βιολί, να στηρίζουν την πολιτική των μνημονίων και της υπερεργασίας (βάλτε πλάτη). 

Ενοχλήθηκαν αφάνταστα που η ΔΙΚΑΜ  μάζεψε το χαρτί με τις υπογραφές (είχαν υποσχεθεί στην Διοίκηση ότι στο ΜΑΙ θα υπέγραφαν 100 και βάλε και δεν μαζέψανε ούτε τις μισές) και παραληρούν καθημερινά ενώ συνεχίζουν να πιέζουν το προσωπικό.

Σχετικά πρόσφατα συνάδελφος Μηχανοδηγος μας είπε ότι εκτελώντας εμπορική αμαξοστοιχία καθυστέρησε και εκτός των τηλεφωνημάτων απο υπηρεσιακούς παράγοντες δέχτηκε και τηλεφώνημα απο τον γνωστό συνδικαλιστή  - Σαμαροφυλακα της έλξης που του ζήτησε εξηγήσεις και ...να βιαστεί.Περίμενε το Θριάσιο και είχε πάει μεσημέρι.

Αν γράφαμε οσα ξέρουμε απο Μηχανοδηγους για την συμπεριφορά συγκεκριμένης ομάδας συνδικαλιστών, ταγμένης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην εξυπηρέτηση των θέλω της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , θα θέλαμε ένα βιβλίο και όχι μια μόνο ανάρτηση!

Και φυσικά με αυτήν τους την συμπεριφορά έχουν καταδικάσει διαχρονικά τον κλάδο μας σαν ουραγό στον σιδηρόδρομο.

Αλλα το να φτάσουν να λένε οτι .... τα παιδιά των μηχανοδηγών δεν θα έχουν να φάνε αν δεν πληρωθούν ρεπό εκτός του οτι αποδεικνύει το μέγεθος της ανικανότητας τους στο μισθολογικό κομμάτι (θα πούμε και πολλά με την ΣΣΕ της ΣΤΑΣΥ που εκθέτει ανεπανόρθωτα ορισμένους αυλοκόλακες) , θυμίζει και αλήστου  μνήμης εποχές.

Εκείνες που όταν ζήταγες ρεπό σε ρωταγανε αν εισαι άρρωστος!

Κλείνουμε  στέλνοντας ενα μήνυμα.

Τα παιδιά των μηχανοδηγών όπως και όλων των Ελλήνων αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας.Να πέρνουν πτυχία να μην βρίσκουν δουλειά και όταν βρίσκουν να δουλεύουν για 200 Ευρώ το μήνα,28 μέρες το μήνα.

Δεν θέλουν τους γονείς τους να δουλεύουν 28 μέρες το μήνα , αλλά να βρουν τα ίδια μια αξιοπρεπή δουλειά , να ξεκινήσουν την καριέρα τους και να χτίσουν τα όνειρα τους,να προχωρήσουν και να κάνουν οικογένεια και τα ίδια.
Και να βλέπουν και τους γονείς τους πιο συχνά.Πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει ο  κομπλεξικός μεγαλοσυνδικαλιστής της έλξης.

Δεν ζούμε για να δουλεύουμε, δουλεύουμε για να ζούμε κύριε Σαμαροφύλακα της έλξης.

Όσοι φτάνουν στο σημείο να παίζουν με το συναίσθημα και την ανέχεια που υπερασπίζεται  καθημερινά η ετοιμόρροπη πλειοψηφία του Σωματείου, επειδή δεν γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει στις Ελληνικές οικογένειες και στην Ελληνική Κοινωνία,είναι τουλάχιστο χυδαίοι και τους αξίζει η διαπόμπευση.

Δεν τελειώνουμε με αυτό το θέμα σήμερα - θα επανέλθουμε γιατί θεωρούμε ότι το παιχνιδάκι με το συναίσθημα είναι όχι μόνο υποκριτικό αλλά το ξαναλέμε - ΧΥΔΑΙΟ.

Το στέκι της έλξης - το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου