Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πρωταγωνιστής ο "Μουτζούρης" στο World Travel Market του Λονδίνου

Η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε. και του προέδρου της κ. Στέφανου Αγιάσογλου, σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις Τουρισμού του κόσμου απέδειξε τις δυνατότητες της χώρας μας να αναπτύξει το σιδηροδρομικό τουρισμό.
Οι χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν και φέτος στη World Travel Market γοητεύθηκαν από
το άρωμα Ελλάδας που ήταν διάχυτο στις αίθουσες και τους διαδρόμους του εκθεσιακού κέντρου Excel. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτικών πρακτόρων από ολόκληρο τον κόσμο για τις σιδηροδρομικές «κρουαζιέρες» που οργανώνει η Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Πρωταγωνιστής ο “Mουτζούρης” η αυθεντική ατμομηχανή του 1860 που θα σφυρίξει ξανά στην ορεινή Αχαΐα και στο βουνό των Κενταύρων για να ταξιδέψει τους επιβάτες στο χρόνο....χαρίζοντας τους εικόνες ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς.
Παράλληλα, εξαιρετική απήχηση στο κοινό είχε και η ενδιαφέρουσα διαδρομή του γύρου της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια διαδρομή γεμάτη εναλλαγές εικόνων, υψόμετρου και κουλτούρας, μια σιδηροδρομική “κρουαζιέρα" στις ράγες για τους λάτρεις του τρένου που θα έχει διάρκεια 6 ημέρες.
Ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού κ. Στεφανος Αγιάσογλου εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι αυτές οι 3 προτάσεις αποτελούν μόνο ένα μέρος του μεγάλου project επένδυσης στον σιδηροδρομικό τουρισμό που σχεδιάζουν οι δύο Ελληνικές Σιδηροδρομικές Εταιρείες (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. & ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.) το οποίο θα προχωρήσει με βήματα γοργά στο άμεσο μέλλον εφόσον φυσικά το κοινό αγκαλιάσει με αγάπη τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

http://www.kalavrytanews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου