Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Yποσχέσεις για κατασκευή υπόγειας σιδηροδρομικής διάβασης στη Μενεμένη

Στο πρώτο εξάμηνο 2015 αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή υπόγειας διάβασης σιδηροδρομικών γραμμών στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, συνολικού προϋπολογισμού 16 εκατ. ευρώ. Στη σημασία του έργου αναφέρθηκε ο
δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, σε σχετική εκδήλωση.

Ο κ. Κυρίζογλου τόνισε ότι η κατασκευή της υπόγειας οδού από Μοναστηρίου έως Αγίας Παρασκευής αποτελεί έργο ύψιστης σημασίας για τη δυτική Θεσσαλονίκη. «Η υλοποίηση του θα διευκολύνει και θα κάνει ασφαλέστερες τις μετακινήσεις, ενώ ταυτόχρονα θα εξασφαλιστεί η σύνδεση και η καλύτερη επικοινωνία στη δυτική Θεσσαλονίκη, που σήμερα εξυπηρετείται μόνο μέσοι της οδού Αγ. Παρασκευής.

Στο συγκεκριμένο τμήμα η δυτική Θεσσαλονίκη είναι κυριολεκτικά «κομμένη στα δύο». Με το έργο αυτό, θα βελτιωθούν οι συνθήκες διέλευσης των διερχόμενων κατά μήκος της οδού, καθώς λόγω της υφιστάμενης κατάστασης έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα», τόνισε ο δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Στράτος Σιμόπουλος ανέφερε πως η σύμβαση υπογράφεται άμεσα και εγκαθίσταται ο εργολάβος στις αρχές που επόμενου χρόνου. «Αν και βρήκα έτοιμη δουλειά, από την πλευρά της δημοτικής αρχής, απαιτείτο μελέτη για τα αποχετευτικά, διαδικασία ένταξης, δημοπράτηση και υπογραφή σύμβασης. Πήρα την πάσα και με τους συνεργάτες μου και τη βοήθεια της ΕΡΓΟΣΕ βάλαμε γκολ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούκος Δημήτριος, Πολιτικός - Μηχανικός της ΕΡΓΟΣΕ παρουσίασε το έργο: «Κατασκευή κάτω διάβασης Σιδηροδρομικών Γραμμών οδού Αγίας Παρασκευής. Μενεμένης Θεσσαλονίκης», με προβολή σχεδίων, φωτογραφιών και αναλυτικών πινάκων προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου