Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Αναβολή για τις 3 Μαρτίου 2015 το ακατάστατο (απο το ΤΑΝΠΣΕΥ)

Η εκδίκαση της αναίρεσης της αντιδίκου ανεβλήθη για τις 3-3-2015 εξαιτίας της μη συγκέντρωσης εκ μέρους ικανού αριθμού μελών του ΤΑΝΠΣΕΥ των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων. Μέχρι σήμερα η διοίκηση του ΤΑΝΠΣΕΥ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να
ειδοποιηθούν ξανά τα μέλη αυτά και να προσκομίσουν τα αναγκαία έγγραφα. Εκ του σύνολου αυτών μέχρι σήμερα ανταποκρίθηκε ήδη το 97% των ενδιαφερομένων μελών. Τα μέλη που δεν έχουν προσκομίσει ακόμα τα έγγραφα τους είναι τα εξής:

1. Νικόλαος Ανδρεάδης
2. Χαρίκλεια Φεσσα
3. Αθανάσιος Στριφτάρας
4. Αθανάσιος Κασιαρής
5. Βενιζέλος Βασίλειος
  6. Ευάγγελος Καράογλου

Ως εκ τούτου παρακαλούνται τα ως άνω μέλη ή οι κληρονόμοι αυτών να προσκομίσουν το αργότερο έως 31/1/2015 τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
 To Δ.Σ.

Πηγή το blog του ΤΑΝΠΣΕΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου