Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Γιώργος, Λευτέρης,Αποστόλης,Δημήτρης,Φίλιππας, στην σύνταξη χωρίς το ευθύνης...Φτάσαμε τους 30....

Συνεχίζουμε το μέτρημα των μηχανοδηγών που πληρώνουν τις διαβεβαιώσεις των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ για το επίδομα ευθύνης που ΘΑ πέρναμε με την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.Και που ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης το ....ξέχασαν αφού πρώτα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ  καταστρατήγησαν την απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων του περασμένου Μάρτη,όταν τάζαν στους μηχανοδηγούς λαγούς και πετραχίλια για να υφαρπάξουν την ψήφο τους και να μην έχουμε κινητοποιήσεις που θα ενοχλούσαν την Διοίκηση. Οι 5 συνάδελφοι που συνταξιοδοτούνται χωρίς το ευθύνης
είναι οι 

Γιώργος Μπουλέτος (Μηχανοστάσιο ΜΑΙ) , Αποστόλης Γκικούδης(Μηχανοστάσιο Αλεξανδρούπολης) ,Σεμερτζίδης Λευτέρης (ΜΘ) ,Παλιανόπουλος Δημήτρης(ΜΘ), Κωνσταντόπουλος Φίλιππας (Γραφείο Κιάτου).

Συνολικά 30 μηχανοδηγοί (ίσως και περισσότεροι )έχουν μέχρι σήμερα πληρώσει την απόφαση των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ να καταστρατηγήσουν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Την ομόφωνη απόφαση ότι ΧΩΡΙΣ επίδομα ευθύνης, ΔΕΝ υπογράφεται Συλλογική.
Την ομόφωνη απόφαση που αναίρεσε η πλειοψηφία των 7 των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου.
Την ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης που αναίρεσε πλειοψηφική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ καταστρατήγηση του Καταστατικού του Σωματείου μας.Σε μια αντιδημοκρατική εκτροπή που θυμίζει την λειτουργία της Συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το Σωματείο λειτουργεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Και όποτε τίθονται ψηφοφορίες σηκώνεται κύμα διαμαρτυριών ακόμα και επιθέσεων και προπηλακισμών εναντίον όσων κάνουν το λάθος και ζητούν δημοκρατικές διαδικασίες.
Γιατί τα είδαμε και αυτά στα Καλάβρυτα απο μέλη των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ.
Φωνές και επιθέσεις  επειδή κατατέθηκε πρόταση σε δευτερολογία και αφού πρώτα είχε λάβει υπόψη ΟΛΕΣ τις τοποθετήσεις των μελών του ΣτΑ. 

Στους 5 συναδέλφους μας που συνταξιοδοτούνται ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής τους. Θα είναι χαρά για εμάς να τους βλέπουμε μέσα στα τρένα και να τα λέμε τακτικά.

Το στέκι της Έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου