Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Συνάδελφοι της ΠΟΣ, θέλουμε μια απάντηση...(Απαιτούμε καλύτερα).

 Επειδή η πλειοψηφία της ΠΟΣ , στην χτεσινή της ανακοίνωση μας κατήγγειλε για ....προσπάθεια  αύξησης της ....έπισκεψιμότητας με την δημοσιοποίηση καταγγελιών -λες και έχουμε διαφημίσεις κ βγάζουμε λεφτά απο το blog- και επειδή αναφέρθηκαν στον χώρο μας με προσβλητικό ύφος , ρωτάμε δημόσια και περιμένουμε απάντηση απο τις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.
Συνάδελφοι είναι αλήθεια ότι για

Το blog της Ομοσπονδίας που δημιουργήθηκε 1 χρόνο πριν περίπου καταβάλατε μισθό ;
Δηλαδή πληρώνατε μέχρι πρόσφατα σε συνάδελφο -δεν μας ενδιαφέρει το πρόσωπο - ποσό για να κάνει τις αναρτήσεις;
Και χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιπες παρατάξεις; Και μολις το πληροφορήθηκαν τα κόψατε ;
Μιλάμε για ενα blog που σε 15 μήνες λειτουργίας δεν έχει ουτε κάν την μηνιαία επισκεψιμότητα που εχει το στέκι της έλξης η άλλα σιδηροδρομικά blogs.
Επειδή λοιπόν ΠΑΣΚ κ ΔΑΚΕ ξεπεράσετε κάθε όριο λαϊκισμού απέναντι μας στην ανακοίνωση με το λογότυπο της ιστορικής  ΠΟΣ , επειδή γνωρίζουμε οτι κάθε φορά μας μνημονεύετε όπου σταθείτε (τα...καλύτερα λέτε), να ξέρετε οτι έχουμε καταγγελίες που δεν δημοσιεύαμε γιατί ξέραμε οτι θα εκθέταμε τον θεσμό σε πονηρούς καιρούς.

Απο ότι όμως φαίνεται , θέλετε να τα ακούσετε.Και επειδή όπως γράψατε το νόμισμα εχει 2 όψεις.

Ο σιδηροδρομικός κόσμος περιμένει να μάθει την απάντηση σας.
Ελπίζουμε να είστε τόσο γρήγοροι κ να απαντήσετε , όπως κάνατε κ για την καταγγελία για τα βοηθήματα που σας έθιξαν τόσο !(χωρίς μάλιστα να σας καταγγέλλουμε για αυτά).

Καλούμε τέλος τους σιδηροδρομικούς να μην αποπροσανατολίζονται με αυτές τις ανακοινώσεις της πλειοψηφίας της ΠΟΣ. Μπροστά μας έχουμε ένα Νομοσχέδιο που σπρώχνει προς την ιδιωτικοποίηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ ΕΕΣΣΤΥ.
Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που πρέπει να απασχολούν το κίνημα μας.

Το στέκι της Έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



1 σχόλιο:

  1. 2 συμπεράσματα.
    1. Η ΠΟΣ εχει μικρύνει πολύ το τελευταίο διάστημα.Και ως γνωστό της μικρής .... της φταίνε οι τρίχες.
    2. Πρέπει να ειναι κάποιος πολυ φελής η βλάκας για να προκαλεί αντίπαλο στον προνομιακό του χώρο.
    3. Αν ισχύει αυτό που γράφεται, να κρυφτούν. Γιατι σίγουρα αυτό θα ειναι το λιγότερο.
    4. Το κλείσιμο της ανάρτησης σας, δείχνει με τι πρέπει να ασχολείται μια Ομοσπονδία. Αλλα είπαμε. Εχει μικρύνει πολυ αυτη η ΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή