Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Σ.Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας : Πρόταση για το Δ τομέα Γραμμής

Επιστολή του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας στον Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλο για το θέμα της έδρας του Βόλου.    
Κύριε Πρόεδρε
Με το Νόμο για την αναδιάρθρωση, εξυγίανση και ανάπτυξη του Ομίλου Ο.Σ.Ε. έγινε εξορθολογισμός της οργανωτικής δομής, με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία και συνεπώς την μείωση λειτουργικού κόστους.                                     Στο  πλαίσιο αυτό εντάσσεται η κατάργηση του Δ’ τμήματος γραμμής με έδρα το Βόλο και ενσωμάτωση στην αντίστοιχη υπηρεσία της Λάρισας.      Αποτέλεσμα να
συγκεντρωθούνε όλες οι δικαιοδοσίες στο τμήμα της Λάρισας που στην πορεία φάνηκε ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει λειτουργικά. Το Δ΄ Τμήμα γραμμής  είχε στην εποπτεία του την γραμμή Βόλου-Καλαμπάκας , Βόλου-Λάρισας , γραμμή Πηλίου. Συγχρόνως όλες τις κτηριακές εγκαταστάσεις όλων των Σταθμών.
   Σας γνωρίζουμε ότι όλες αυτές οι αλλαγές δεν συμβάλουν στην βελτίωση της λειτουργίας ή στη μείωση του κόστους.
   Προτείνουμε την λειτουργία Τομέα γραμμής με έδρα το Βόλο όπως προχωρήσατε και στην οργανωτική εγκύκλιο Μάρτιο 2013 με την δημιουργία Τομέα Βόλου που εντάσσεται στην επιθεώρηση Λάρισας.
   Η λειτουργία του Τομέα γραμμής-επιθεώρησης στο Βόλο εξακολουθεί  να είναι απαραίτητη αλλά και το κυριότερο χρήσιμη.




                                                 ΓΙΑ ΤΟ  ΔΣ           


          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                            ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου