Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Θα τρελαθούμε εντελώς !!!! (Εκλογές 2015)

Ποιος υποψήφιος βουλευτής προβάλει την εξυγίανση των σιδηροδρόμων ζητώντας την ψήφο συμπολιτών μας , υποστηρίζοντας  ότι ο ΟΣΕ ήταν η πιο προβληματική επιχείρηση της Ευρώπης και ότι από τα 2εκ.€ ζημιά/ημέρα , περάσαμε στην εξυγίανση και την τελική ευθεία για την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ; Διαβάστε την απάντηση βλέποντας και την διαφήμιση και τρελαθείτε μαζί μας για το δούλεμα που μας ρίχνουν καθημερινά.
Είναι ο .......
Κωστής Χατζηδάκης ! Και ιδού το post στον λογαριασμό του στο facebook> 


Μιλάμε για τον Υπουργό Μεταφορών την διετία 2007-2009, την περίοδο δηλαδή για την οποία ελέγχεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο την Κομισιόν για παράτυπες ενισχύσεις  ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ!

ΑΝΤΙ λοιπόν ο κ. Χατζηδάκης να απολογηθεί για όσα καταμαρτυρά η Κομισιόν ότι έγιναν επί Υπουργίας του , έρχεται και μιλά ΚΑΙ για εξυγίανση !

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!

Και πραγματικά απορούμε. 
Υπάρχουν σιδηροδρομικοί που ακόμα στηρίζουν αυτές τις πολιτικές δυνάμεις; 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου