Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Παρέμβαση της ΠΟΣ στο ΔΣ του ΟΣΕ για την διπλή μείωση του 25%

Το Προεδρείο της ΠΟΣ μαζί με άλλους συνδικαλιστές πριν απο λίγο ολοκλήρωσε την παρέμβαση του για την διπλή μείωση του 25%, παρέμβαση η οποία έγινε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Η αντιπροσωπεία της ΠΟΣ ζήτησε απο την Διοίκηση του ΟΣΕ να βάλει το θέμα προς συζήτηση στην σημερινή συνεδρίαση. Η απάντηση που έλαβε ήταν 
αρνητική με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ κ Διευθύνοντα Σύμβουλο ωστόσο να επαναλαμβάνει ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου καταλαμβάνει και τους σιδηροδρομικούς και πως προσωπική του δέσμευση είναι πως θα φέρει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ μετά τις Εθνικές Εκλογές.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των συνδικαλιστών, με τον  Προέδρου της ΠΟΣ να λέει πως αυτό μπορεί να καθυστερήσει και άλλο τα πράγματα, αφού ενδεχομένως οι σημερινές Διοικήσεις να καταργηθούν και να αλλάξουν μετά τις εκλογές.
Δυστυχώς η απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου δεν άλλαξε και έτσι το θέμα πάει για μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου