Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Που είναι το αυτοκίνητο για το Θριάσιο ;

Το αυτοκίνητο ήρθε(το είδαμε) αλλά μέχρι στιγμής ΔΕΝ χρησιμοποιείται για να μπορούν οι συνάδελφοι να παλινδρομούν με ασφάλεια μεταξύ Θριάσιου - Ικονίου.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες - όπως είχαμε γράψει- μηχανοδηγοί αρνούνται να παλινδρομήσουν τις συνθέσεις καθώς ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται πρόβλημα στην κυκλοφορία και καθυστερήσεις στα εμπορικά.Αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα έχουμε συνέχεια καθώς
αρκετοί συνάδελφοι δεν φέρονται διατεθιμένοι να παραβιάζουν κανονισμούς και κάνουν λόγο για αδιαφορία ΟΛΩΝ των υπευθύνων, καθώς αναφορές για το θέμα έχουν γίνει εδώ και πολλούς μήνες.
 

Άλλωστε και η χτεσινή εγκύκλιος της ΔΙΚΑΜ ήταν ξεκάθαρη για τις συνέπειες που θα υποστούν οι μηχανοδηγοί. (θέση σε αργία κτλπ) σε περίπτωση παραβίασης κανονισμών.

Εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και ελπίζουμε να μην ισχύουν όσα ακούγονται για το ότι το αυτοκίνητο ήρθε για το πλέγμα του Θριασίου καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αλλαγή στο Ικόνιο.

Θυμίζουμε ότι όλο το πρόβλημα δημιουργείται επειδή δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση και η διευθέτηση των αιχμών γίνεται χειροκίνητα.
Φυσικά τα έργα αυτά έχουν χιλιοπληρωθεί.

Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου