Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ο Γλαύκος γράφει στον Άσωτο Ιό της έλξης και στο στέκι...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε απο τον φίλο μας Γλαύκο ένα ανοιχτό γράμμα  για το Αγαπητό Blog των Μηχανοδηγών & τον Άσωτο Υιό της Έλξης, με την ευχή για καλή χρόνια & την ελπίδα να αποκτήσουμε (12) τέτοιους γιους όσοι οι μήνες του χρόνου!


Ο Λόγος του Βάρναλη πρέπει ν’ αποδοθεί αυτούσιος, διότι

η ουσία του θέλει να κρύβεται στις λεπτομέρειες· που θέλουν καθορίζουν την Αξία του ! 



Ο άσωτος μέσα από τα κείμενά του, μιλάει απλά και κατανοητά προς όλους· δείχνοντας κάποιους σκοτεινούς πονηρούς να στήνουν  ή να προωθούν κατάλληλα το παιχνίδι της παγκόσμιας γυφτιάς, αποκομίζοντας ο καθένας για πάρτη του τ’ ανάλογα …και κάποιους άλλους (εμάς) που συμμετέχουμε καταναγκαστικά με τον άλφα ή βήτα τρόπο· βάζοντας ψυχές και σώματα..,  να απολαμβάνουμε αέρα κοπανιστό ή στην καλύτερη περίπτωση· ό, τι πέφτει απ’ το τραπέζι των αχόρταγων αρπαχτικών με τα μεγάλα στομάχια & τα μακριά χέρια!

Το ατομικό και το συλλογικό στοιχείο που γεννούν τα λόγια του συντάκτη, έχουν να κάνουν με την αίσθηση χωριστικότητας που δρα καταλυτικά στον καθένα από εμάς, με προφανή στόχο να προσδώσουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά σ’ εκείνη την προσωπικότητα· που μπορεί μαχόμενη να διεκδικεί αυτά που της οφείλουν οι φαταούλες και οι κοτζαμπάσηδες!

Το συλλογικό και το ατομικό στοιχείο αντίδρασης, μπορεί να συγκρούονται, μπορεί να παντρεύονται  η να πηγαίνουν παράλληλα· αρκεί ο αγώνας να δικαιώνει τον Εργάτη του Αγαθού, που διεκδικεί το κομμάτι από την μεγάλη Πίττα της Ζωής, που δικαιωματικά του ανήκει!

Ο συνάδελφος αποτυπώνει  τα πεπραγμένα που φαίνεται καλώς να εννοεί ·  για να τον κάνουν να νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί τις σκέψεις του με δικούς του ανθρώπους (εμάς), ενώ δεν παραλείπει να παραθέτει μέσω του κειμένων του, εναλλακτικές και δρόμους, προκειμένου συλλογικά να πράξει τα δέοντα ο αναγνώστης, μήπως και καταφέρει επιτέλους να λιγδώσει το έντερό του·  γιατί άρχισαν να φωτίζουνε τ’ αφτιά του!

Καλή χρονιά στην αγαπητή ομάδα του Blog των Ελλήνων Μηχανοδηγών, και τις καλύτερες ευχές μου σ’ εσάς και τις οικογένειές σας με αυτό το τραγούδι, που αποτυπώνει τα πάντα· διότι είστε τα πάντα!



Και αυτό στον Άσωτο με φιλοτεχνημένο το χρώμα στο άγιο δισκοπότηρο του Eric Drooker, με τις καλύτερες ευχές μου για ένα 2015 (μ .χ) με μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις, μήπως & τελικά καταφέρουμε ν' απαλλαγούμε από τα τρωκτικά με τα μαύρα παλτό, που έχουν τσουβαλιάσει ό,τι κατάφεραν να ροκανίσουν απ’ τις αξίες των λαών αυτού του πλανήτη!



Η αλήθεια είναι ολοφάνερη αγαπητέ μου φίλε & συνάδελφε!

Γλαύκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου