Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

RZD: Πιθανή συνεργασία με ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ακόμα και εάν ματαιωθεί η ιδιωτικοποίηση

Εάν ακυρωθούν οι ιδιωτικοποιήσεις, οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι θα επιδιώξουν άλλη συνεργασία με την Ελλάδα, λέει ο επικεφαλής του ρωσικού κρατικού μονοπωλίου, Βλαντιμίρ Γιακούνιν, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.
H εταιρεία των Ρωσικών Σιδηροδρόμων είναι έτοιμη να αναζητήσει διαφορετικές εκδοχές συνεργασίας, σε περίπτωση που ακυρωθούν οι ιδιωτικοποιήσεις
μεταφορικών εταιρειών της Ελλάδας, δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κρατικού μονοπωλίου και θεωρούμενος προσωπικός φίλος του προέδρου Πούτιν, Βλαντίμιρ Γιακούνιν.

«Εάν αποφασιστεί να συνεχιστούν (οι ιδιωτικοποιήσεις), θα συμμετάσχουμε. Εάν αποφασιστεί να μη γίνει η ιδιωτικοποίηση, θα δούμε πώς η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να αναπτύξει τις σιδηροδρομικές της εταιρείες και εάν μπορεί εδώ, να εμφανιστεί δυνατότητα για κοινή συνεργασία», ανέφερε, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, ο Ρώσος αξιωματούχος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και του ΟΛΘ.

Άξιο αναφοράς είναι ότι, η ανωτέρω δήλωση, έρχεται σε συνέχεια της αρχικής διαφωνίας της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας στην επιβολή πρόσθετων κυρώσεων στη Ρωσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου