Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ακόμη δεν έχει ορκιστεί ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης...

Επειδή όλοι ψάχνουν τι θα πει και (κυρίως) τι θα πράξει με τις μεταφορές η νέα Κυβέρνηση και γιατί δεν μιλάει κανείς για το θέμα.Αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης δεν έχει ακόμα ορκιστεί για αυτό και δεν έχει κάνει ακόμα δηλώσεις. Σύμφωνα με το 
metaforespress.gr αναμένεται τροπολογία στο πρώτο Νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στην Βουλή για να μπορέσει να ορκιστεί τόσο ο κ. Σπίρτζης όσο και η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης.
Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η τροπολογία αφορά τον αριθμό των υφυπουργών που μπορεί να έχει κάθε Υπουργείο.
Μέχρι λοιπόν να ορκιστεί ο νέος αναπληρωτής υπουργός θα είμαστε σε αναμονή και οι διαδόσεις πολλών που ερμηνεύουν κατά το δοκούν δημοσιεύματα ή φήμες , θα δίνουν και θα παίρνουν.

Εμείς περιμένουμε την ορκωμοσία του κ. Σπίρτζη κρατώντας την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για ενιαίο και δημόσιο σιδηρόδρομο και τέλος στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ.

Το στέκι της έλξης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου