Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Οι συμφωνίες , οι παραφωνίες και το δικό μας σχόλιο


Το δικό μας σχόλιο: Ολόκληρο το ποίημα του Βάρναλη , η μπαλάντα του κυρ Μέντιου, όπως μας το έχει στείλει ο φίλος μας Γλαύκος σε σχόλιο του.Αν ξυπνήσεις,μονομιάς θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.
Περιμένουμε να δούμε τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης και εδώ θα είμαστε. Πάντα με άποψη κριτική και προς το συμφέρον των σιδηροδρομικών!

1 σχόλιο:

  1. Ποτέ η ελευθερία δεν κερδήθηκε χωρίς αγώνες και δεν χαρίστηκε στην εργατική τάξη τίποτα χωρίς την πάλη για ένα καλύτερο αύριο.
    Από το κιλελέρ, την Εθνική Αντίσταση μέχρι τους πιο πρόσφατους αγώνες.

    Οι πολιτικές επιλογές, η ματαιοδοξία και η εκποίηση ιδεών και αξιών για χάρη των προσωπικών φιλοδοξιών και απόκτησης υλικών αγαθών, μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση, που χιλιάδες συνάνθρωποί μας υποφέρουν στερούμενοι τα βασικά αγαθά.

    Στον 21 αιώνα που η τεχνολογία και η επιστήμη προοδεύει, στην Ελλάδα υπάρχει φτώχεια, μαύρη εργασία-δουλεία, ανεργία, διαφθορά, εγκληματικότητα και ανασφάλεια.

    Ομως.....για να περπατήσουμε 1000 χλμ, η επιτυχία είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή