Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κατά μόνας θα εξετάζεται κάθε πρόταση για την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας

Θολό ακόμα το τοπίο για τις προθέσεις της Κυβέρνησης για τις ιδιωτικοποιήσειςΑναλυτικότερα : 
Κατά μόνας θα εξετάζεται κάθε πρόταση για την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις προγραμματικές δηλώσεις στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, η  νέα κυβέρνηση θα στηρίξει τις ιδιωτικές επενδύσεις που θα παίξουν κομβικό ρόλο.«Δεν θα συνεχίσουμε όμως το έγκλημα του

ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας για να πληρώνει ένα μη βιώσιμο χρέος.


Δεσμευόμαστε ότι δεν παραχωρούμε και δεν ξεπουλάμε δίκτυα και υποδομές, τον φυσικό και ορυκτό πλούτο. Σε αυτή την προοπτική, κάθε πρόταση, για αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας θα εξετάζεται συγκεκριμένα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, χωρίς να προβεί σε περεταίρω εξειδίκευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου